1.

A trace analysis of oxytetracycline and tetracycline residues in pasteurized milk supplied in Tehran: a one-year study (April 2011-March 2012)

دوره 8، شماره 2، آبان 2014، صفحه 119-123
Ali Rasooli؛ Zahra Amani؛ Alireza Bahonar؛ Gholamreza Shams؛ Zohreh Abdolmaki

2.

Comparison of Yogurt Test with Commercial Kit for Detection of Antibiotic Residues in Raw and Pasteurized Milk

دوره 14، شماره 4، دی 2020، صفحه 394-401
Mojtaba Bonyadian؛ Farzaneh Mahmoodi Kordi

3.

Determination of aflatoxin M1 levels in raw milk samples using ELISA and high-performance liquid chromatography in Qazvin, Iran

دوره 2، شماره 1، خرداد 2015، صفحه 41-48
Reza Norian؛ Razzagh Mahmoudi؛ Alireza Porfarzaneh؛ Faramarz Mashatian؛ Ata Kaboudari؛ Seyedeh Faezeh Rahimi Pir Mahalleh؛ Farzad Katiraee

4.

Identification of Coxiella burnetii by touch-down PCR assay in unpasteurized milk and dairy products in North - East of Iran

دوره 8، شماره 1، تیر 2014، صفحه 15-19
saeid khanzadi؛ Abdollah Jamshidi؛ Jamshid Razmyar؛ Shiva Borji

5.

Iodine Concentration in Iranian Dairy Milk Products and Its Contribution to the Consumer’s Iodine Intake

دوره 14، شماره 2، تیر 2020، صفحه 159-165
Mohammad Reza Rezaei Ahvanooei؛ Mohammad Ali Norouzian؛ mehdi Hedayati

6.

PCR-based detection of cow and goat milk in sheep milk and dairy products marketed in Mashhad city of Iran

دوره 7، شماره 4، فروردین 2014، صفحه 257-262
Saeed Khanzadi؛ Abdollah Jamshidi؛ Jamshid Razmyar؛ Mohammad Mohsenzadeh

7.

آثار توازن کاتیون-آنیون جیره غذایی روی توان تولیدی گاوهای شیرده

دوره 31، شماره 3، خرداد 1379
علی نیکخواه؛ علی مصطفوی تهرانی؛ پرویز جامعی

8.

اثر تجویز خوراکی شیر گاوهای آبستن بر اسپرماتوژنز موشهای صحرایی نر

دوره 72، شماره 1، فروردین 1396، صفحه 111-120
زینب حمیدیا؛ پرویز تاجیک؛ مرتضی زنده دل؛ امید دزفولیان؛ فرهنگ ساسانی

9.

اثر سخت‌زایی بر تولیدشیر، باروری و برآورد ضرایب اقتصادی جزء مستقیم و مادری سخت‌زایی

دوره 42، شماره 1، تیر 1390، صفحه 57-64
حیدر قیاسی؛ اردشیر نجاتی جوارمی؛ عباس پاکدل؛ حسن مهربانی یگانه

10.

اثر سطوح مختلف سلنیوم به‌صورت بلوس آهسته‌رهش قبل از جفت‌گیری بر عملکرد و برخی ‏فراسنجه‌های خونی میش‌های لری بختیاری ‏

دوره 51، شماره 1، اردیبهشت 1399، صفحه 69-79
مروارید ایمانی؛ حسن علی عربی؛ داریوش علی پور؛ امیر فدایی فر

11.

اثر ضد‌‌باکتریایی عصاره الکلی برگ زیتون (Olea europaea .L) بر استافیلوکوکوس اورئوس‌های جدا شده از شیر گاوهای مبتلا به التهاب پستان تحت بالینی

دوره 77، شماره 4، دی 1401، صفحه 221-227
حسین شکیبا؛ حمیدرضا محمدی؛ اشکان جبلی جوان؛ رضا نارنجی ثانی

12.

اثر کنجاله زیتون بر تولید و ترکیب شیر و وضعیت آنتی‌اکسیدانی شترهای تک کوهانه ترکمنی

دوره 24، شماره 4، دی 1401، صفحه 463-476
مهران تکه خلف؛ محمد حسن فتحی نسری؛ لادن رشیدی؛ همایون فرهنگ فر

13.

اثر مکمل کروم‌متیونین و منبع انرژی جیره بر تولید و قابلیت هضم مواد مغذی گاوهای هلشتاین در دورۀ قبل و بعد از زایش

دوره 45، شماره 2، مرداد 1393، صفحه 107-115
مهدی افتخاری؛ ابوالفضل زالی؛ مهدی دهقان بنادکی؛ مهدی گنج خانلو

14.

بررسی سرولوژی آلودگی به نئوسپورا کانینوم در گاوهای شیری استان سمنان

دوره 76، شماره 1، فروردین 1400، صفحه 1-7
مرضیه بینایی؛ عماد چنگیزی؛ حمید استاجی

15.

بررسی مقطعی بقایای اکسی تتراسایکلین و تتراسایکلین در شیر پاستوریزه مصرفی شهر تهران با روش کروماتوگرافی مایع با کارکرد عالی

دوره 65، شماره 1، فروردین 1389
علی رسولی؛ زهره عبدالملکی؛ سعید بکایی؛ ابوالفضل کامکار؛ غلامرضا شمس

16.

بررسی میزان باز پس زنی ترکیبات شیر توسط غشاء اولترافیلتراسیون

دوره 38، شماره 2، آذر 1386
مهشید جهادی؛ محمدرضا احسانی؛ ثریا نواب پور؛ مهناز هاشمی روان؛ سجاد سارالله ذبیحی؛ امین جودکی

17.

تأثیر زمان نگهداری و میزان اسیدیته شیر خام بر نقطه انجماد آن

دوره 52، شماره 3، آبان 1376
دکتر فاطمه پورفلاح

18.

تأثیر یک دوره تمرین هوازی به همراه مصرف شیر بر میزان GLUT4، گلوکز و انسولین در پسران نابالغ دارای اضافه وزن

دوره 5، شماره 1، خرداد 1392، صفحه 93-107
فاطمه مصلحی؛ پروین فرزانگی؛ سید جعفر موسوی

19.

تاثیر مصرف خوراکی موننسین در هفته‌های پیرامون زایمان گاو هلشتاین بر ‌حجم، فاکتورهای اقتصادی و عدد یدی چربی شیر

دوره 62، شماره 2، آبان 1386
سید شهرام شکرفروش؛ مهدی محبی فانی؛ سعید نظیفی؛ مجید نیکبخت؛ ندا مقیمی

20.

تاثیر مصرف خوراکی موننسین در هفته‌های پیرامون زایمان گاو هلشتاین بر ‌حجم، فاکتورهای اقتصادی و عدد یدی چربی شیر

دوره 62، شماره 2، تیر 1386، صفحه 191-195
سید شهرام شکرفروش؛ مهدی محبی فانی؛ سعید نظیفی؛ مجید نیکبخت؛ ندا مقیمی

21.

توسعه و اعتبارسنجی شاخص های موثر درشبکه فضایی بازاریابی محصول شیر درمناطق روستایی

دوره 4، شماره 4، دی 1392، صفحه 793-824
محمدرضا رضوانی؛ طاهره صادقلو؛ عبدالرضا رکن الدین افتخاری؛ حسنعلی فرجی سبکبار

22.

جداسازی ‏Aspergillus flavus‏ از خوراک دام و تعیین مقدار آفلاتوکسین ‏M1‎‏ به روش ‏HPLC‏ در‎ ‎شیر گاوداری های تهران ‏

دوره 9، شماره 2، مهر 1386، صفحه 11-21
محمود سندگل؛ حشمت اله امینیان؛ حسن رضا اعتباریان؛ گیتی ابوحسین؛ امید سبزواری

23.

حساسیت به پروتئین‌های شیر و روش‌های پیشگیری و کنترل آن

دوره 22، شماره 3، اسفند 1401، صفحه 5-12
کیمیا علیوردی نسب؛ امید بوذری

24.

سطح بهینه بودجه تبلیغات عمومی شیر: کاربرد روش‌های تخصیص مختلف

دوره 52، شماره 4، دی 1400، صفحه 643-662
حبیب شهبازی

25.

شیر غنی‌سازی شده با ویتامین D و نقش آن در سلامت انسان

دوره 21، شماره 2، آذر 1400، صفحه 50-55
امید بوذری؛ کیمیا علیوردی نسب

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب