1.

Effects of artichoke (Cynara scolymus L.) extract on antioxidant status in chicken thigh meat

دوره 10، شماره 1، فروردین 2016، صفحه 73-81
Maryam Mirderikvandi؛ Ali Kiani؛ Majid Khaldari؛ Masoud Alirezaei

2.

Fermented Feather Meal Improves the Antioxidant Status, Meat Quality, and Immune Response of Broilers

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 10 اردیبهشت 1403
Hassan Safari؛ Ardeshir Mohit؛ Maziar Mohiti-Asli

3.

Radiographic findings of excretory urography of avian kidneys after nephropathy-induced in broiler chicken as a model

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 07 خرداد 1403
Mahsa Zangisheh؛ Majid Masoudifard؛ Seyed Ahamd Madani؛ Alireza Vajhi؛ Hamideh Hassannejad؛ Ameneh Ghojoghi

4.

The effects of herbal plants on Mucin 2 gene expression and performance in ascetic broilers

دوره 8، شماره 1، تیر 2014، صفحه 47-52
Afrooz Kamali Sangani؛ Ali Akbar Masoudi؛ said abdoullah hosseini

5.

Use of Broccoli (Brassica oleracea L. var. Italica) in Comparison to AscorbicAcid to Decrease Pulmonary Hypertension Syndrome in Broiler Chickens

دوره 14، شماره 4، دی 2020، صفحه 372-384
Milad Babaahmadi Milani؛ Abdol Karim Zamani Moghaddam؛ Zahra Khosravi؛ Abdolnaser Mohebi

6.

اثر 1- آلفا هیدروکسی کوله¬کلسیفرول بر روی عملکرد جوجه¬های گوشتی

دوره 44، شماره 1، خرداد 1392، صفحه 23-33
ایمان چاکسری؛ مجتبی زاغری؛ سعید خلجی

7.

اثرات استفاده از پودر آب پنیر بر عملکرد جوجه های گوشتی

دوره 35، شماره 4، تیر 1383
مرتضی مهری؛ احمد زارع شحنه؛ عبدالحسین سمیع

8.

اثرات افزودن مکمل گیاهی ویتامین E به جیره بر صفات تولیدی، پاسخ‌های ایمنی و فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی

دوره 26، شماره 1، فروردین 1403، صفحه 61-71
لیلی جمشیدی؛ سید عبداله حسینی؛ امیرحسین علیزاده قمصری

9.

اثرات مکمل سازی جیره با سین بیوتیک و منابع مختلف عنصر روی بر عملکرد، ایمنی و مورفولوژی روده در جوجه‌های گوشتی

دوره 69، شماره 3، مهر 1393، صفحه 271-283
محمود صحراائی؛ حسین جانمحمدی

10.

اثرات هیومات سدیم و پروبیوتیک بر عملکرد، خصوصیات لاشه، ایمنی و مورفولوژی روده در جوجه‌های گوشتی

دوره 74، شماره 4، دی 1398، صفحه 528-544
لیدا ایواللهی؛ محمد تقی احدی؛ محمود صحرائی

11.

اثر بیوچار پسماند‌تر شهری، پروبیوتیک و زئولیت بر عملکرد، متابولیت‌های خونی و مورفولوژی روده جوجه‌های گوشتی تحت تنش سرمایی

دوره 25، شماره 3، مهر 1402، صفحه 325-341
شکوفه حسنوند؛ علی خطیب جو؛ حسن شیرزادی؛ یحیی محمدی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ درخشنده رحیمی

12.

اثر پودر میوه عناب و سنجد بر عملکرد رشد، متابولیت‌های خون و کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی در شرایط دمایی بالا

دوره 23، شماره 4، دی 1400، صفحه 573-581
فاطمه بصیریان؛ امید علی اسماعیلی پور؛ مژگان مظهری؛ نعمت ضیائی

13.

اثر دوره زمانی استفاده از برگ زیتون در جیره ‌غذایی بر عملکرد، فراسنجه‌های خونی و ناهنجاری متابولیکی آسیت در جوجه‌های گوشتی

دوره 19، شماره 1، اردیبهشت 1396، صفحه 175-187
صیفعلی ورمقانی؛ فرزاد بسطامی؛ محمد اکبری قرایی

14.

اثر سطح استفاده از مولتی آنزیم های مختلف تجاری بر انرژی قابل سوخت و ساز و قابلیت هضم مواد مغذی گندم

دوره 18، شماره 2، تیر 1395، صفحه 287-297
فرشته جمیلی؛ ابوالقاسم گلیان؛ حسن کرمانشاهی؛ احمد حسن آبادی؛ حیدر زرقی

15.

اثر سطوح متفاوت سیلی‏مارین بر عملکرد، خصوصیات لاشه و وضعیت آنتی‏اکسیدانی جوجه‏ های گوشتی

دوره 15، شماره 2، مهر 1392، صفحه 127-138
روح‏ الله ابراهیمی؛ طاهره محمدآبادی؛ محسن ساری؛ سمیه سالاری؛ محمدجواد ضمیری؛ محمدتقی بیگی نصیری

16.

اثر سطوح مختلف اسانس درمنه دشتی (Artemisia sieberi) بر خصوصیات مورفولوژی روده، جمعیت میکروبی و سیستم ایمنی در جوجههای گوشتی

دوره 70، شماره 2، تیر 1394، صفحه 195-202
شکوفه غضنفری؛ مسعود ادیب مرادی؛ فرزانه رحیمی نیت

17.

اثر سطوح مختلف ریشه گیاه کاسنی بر عملکرد، قابلیت هضم و فرآسنجه‌های سیستم ایمنی جوجه‌های گوشتی

دوره 23، شماره 1، فروردین 1400، صفحه 121-129
منصور آق ارکاکلی؛ زهرا تراز؛ شهریار مقصودلو؛ فرید مسلمی پور

18.

اثر لسیتین و نمک صفراوی بر عملکرد، هضم‌پذیری مواد مغذی و مورفولوژی روده در جوجه‏ های گوشتی

دوره 15، شماره 2، مهر 1392، صفحه 117-126
فرشته جمیلی؛ فرید شریعتمداری؛ محمدامیر کریمی ترشیزی

19.

اثر منابع مختلف الیاف نامحلول بر عملکرد و جمعیت میکروبی روده کور جوجه‌های گوشتی

دوره 19، شماره 2، مرداد 1396، صفحه 389-401
سودا جنگی اقدم؛ سارا میرزایی گودرزی؛ علی اصغر ساکی؛ پویا زمانی

20.

اثر منبع چربی جیره و اسانس مرزه خوزستانی بر عملکرد، اجزای لیپیدی خون و پایداری اکسیداتیو گوشت در جوجه گوشتی تحت تنش گرمایی

دوره 19، شماره 1، اردیبهشت 1396، صفحه 201-212
بابک ماسوری؛ سمیه سالاری؛ حشمت اله خسروی نیا؛ صالح طباطبایی وکیلی؛ طاهره محمدآبادی

21.

ارزیابی تنوع ژنتیکی در جوجه‌گوشتی نژاد راس 308 با استفاده از نشانگر ریزماهواره LEI0258

دوره 77، شماره 3، مهر 1401، صفحه 187-195
افرا وطنخواه؛ غلامرضا نیکبخت بروجنی؛ عاطفه اسماعیل نژاد؛ پریسا میرزایی

22.

ایجاد تجربی بیماری آنتریت در جوجه های گوشتی با استفاده از جدایه های PERFRINGENS CLOSTRIDIUM از موارد حاد بیماری در ایران

دوره 63، شماره 2، تیر 1387، صفحه 128-132
بهرام شجاعدوست؛ سید مصطفی پیغمبری

23.

بررسی آثار هماتولوژیکی و بیوشیمیایی داروی متن آمین در مالکیان گوشتی

دوره 56، شماره 2، مرداد 1380
دکتر کرامت اساسی؛ دکتر سعید نظیفی

24.

بررسی اثرات تغذیه ال-آرژنین بر عملکرد رشد، صفات لاشه و فراسنجههای خونی در جوجههای گوشتی

دوره 44، شماره 2، مرداد 1392، صفحه 157-166
مرضیه ابراهیمی؛ احمد زارع شحنه؛ محمود شیوازاد؛ زربخت انصاری پیرسرائی؛ مجید تبیانیان؛ مسعود ادیب مرادی؛ کرامت نوریجلیانی

25.

بررسی ارزش غذایی ضایعات انجیر، با و بدون استفاده از آنزیم، در تغذیه جوجه‌های گوشتی

دوره 43، شماره 1، خرداد 1391، صفحه 71-81
علی عباسی آغوی؛ محمد سالار معینی

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 3 صفحه بعد آخرین صفحه


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب