1.

Convective drying of atmospheric pressure cold plasma pretreatment saffron stigmas: kinetic modeling

دوره 3، شماره 2، اسفند 2020، صفحه 87-94
Seyed Abolfazl Tabibian؛ Mohsen Labbafi؛ Gholamreza Askari؛ Hamidreza Ghomi؛ Alireza Rezaeinezhad

2.

Investigation of Mass Transfer Diffusivity Dependency in Drying Process of Lemon

دوره 56، شماره 1، شهریور 2022، صفحه 181-191
Hooman Ziaei-Halimejani؛ Morteza Sadeghnejad؛ Hedayat Azizpour؛ Hossein Bahmanyar

3.

Physico-chemical Properties and Drying Kinetic Evaluation of Hot Air and Vacuum Dried Pre-Treated Oyster Mushroom under Innovative Multi-mode Developed Dryer

دوره 9، شماره 3، آذر 2022، صفحه 363-374
Anjaly Shankar M؛ Rachna Sehrawat؛ Sunil Pareek؛ Prabhat K Nema

4.

اثر خشک کردن تدریجی یا ناگهانی گاو در زمان خشکی بر تولید شیر و تعداد سلول های بدنی در دوره شیردهی

دوره 16، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 1-3
وهب عظیم‌زاده

5.

اثر خشک کردن، سیلو کردن یا پلی اتیلن گلیکول بر ارزش غذایی پسماندهای پسته

دوره 40، شماره 2، شهریور 1388
عصمت باقری پور؛ یوسف روزبهان؛ داریوش علیپور

6.

اثر خشک کردن مایکرویو و آون بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و آنتی‌اکسیدانی پوست پرتقال سانگین

دوره 52، شماره 1، اردیبهشت 1400، صفحه 67-77
رضا فرهمندفر؛ ابراهیم سهرابی

7.

اثر روش‌های مختلف خشک کردن بر گرانروی و ژل‌دهی صمغ دانه قدومه شهری

دوره 47، شماره 1، اردیبهشت 1395، صفحه 159-166
لیلا مومنی؛ بهزاد علاءالدینی؛ آرش کوچکی

8.

اثر شرایط کشت و روشهای مختلف خشک کردن، بر مدت زمان خشک شدن، میزان اسانس، خصوصیات رنگ و بار میکروبی گیاه دارویی بادرشبی (Dracocephalum moldavica L.)

دوره 43، شماره 2، مهر 1391، صفحه 243-254
سعیده محتشمی؛ مصباح بابالار؛ سیدمحمد ابراهیم زاده موسوی؛ محمدحسین میرجلیلی؛ جمانه ادیب

9.

اثر فرایند خشک کردن با روش‌های خورشیدی و آون بر تغییرات اسید چرب و ویژگی‌های بافتی میگوی سر تیز (Metapenaeus affinis) شور خشک

دوره 73، شماره 1، فروردین 1399، صفحه 1-16
مهران جواهری بابلی؛ سارا فالحصیری

10.

ارزیابی پایداری فیزیکی پودر سیر خشک شده با روش های خشک کردن انجمادی و جریان هوای گرم

دوره 47، شماره 1، اردیبهشت 1395، صفحه 31-38
فریبا بیات؛ فوژان بدیعی؛ زهرا رفیعی درسنگی

11.

ارزیابی قابلیت ماشین بویایی در تفکیک کیفیت خرمای خشک شده با روش‌های الکتروهیدرودینامیک، هوای گرم و ترکیبی

دوره 50، شماره 1، فروردین 1398، صفحه 241-251
مهدی کرامت جهرمی؛ سید سعید محتسبی؛ حسین موسی زاده؛ مهدی قاسمی ورنامخواستی؛ شاهین رفیعی؛ احسان سوند رومی

12.

بررسی اثر شرایط مختلف خشک کردن بر ویژگی‌های دانسیته پودر گشنیز و جذب مجدد آب گشنیز خشک شده

دوره 48، شماره 2، مرداد 1396، صفحه 191-199
حسین جعفریان؛ رضا طباطبایی کلور؛ سید رضا موسوی

13.

بررسی تاثیر متغیرهای خشک کردن بر خصوصیات کیفی پسته رقم اوحدی

دوره 36، شماره 5، مرداد 1384
مهدی کاشانی نژاد؛ سید علی مرتضوی؛ علی اکبر سیف کردی؛ یحیی مقصودلو

14.

بررسی تغییرات ضریب انتشار و چروکیدگی خرما (رقم برحی در مرحله خلال) در طی خشک کردن با استفاده از خشک کن قفسه‌ای

دوره 41، شماره 1، شهریور 1389
سیما چراغی دهدزی؛ ناصر همدمی

15.

بررسی قابلیت ترک‏خوردگی تنشی دو رقم برنج هاشمی و خزر طی فرآیند خشک‏کردن لایه نازک شلتوک

دوره 37، شماره 7، تیر 1385
علی‌ماشاءاله کرمانی؛ تیمور توکلی‌هشجین؛ محمد‌هادی خوش‌تقاضا

16.

بهینه سازی فرآیند تولید برگه هلو با استفاده از اسمز

دوره 34، شماره 2، اردیبهشت 1382
محمود صوتی خیابانی؛ محمدعلی سحری؛ زهرا امام جمعه

17.

پایش سینتیک خشک کردن لایۀ نازک ریواس طی فرآیند آبگیری فراصوت-اسمز

دوره 46، شماره 3، مهر 1394، صفحه 255-263
سهیل بشری؛ حمید توکلی پور؛ محسن مختاریان

18.

تأثیر پیش تیمار فراصوت و محلول اسمزی کم‌کالری بر کیفیت ورقه‌های موز خشک شده

دوره 50، شماره 1، فروردین 1398، صفحه 91-100
غنیه رویتع؛ محمد حجتی؛ محمد نوشاد

19.

تأثیر خشک‌کردن با روش‏های هوای داغ، تحت خلأ، و انجمادی بر ویژگی‏های رئولوژیکی و بافتی صمغ دانۀ مرو (Salvia macrosiphon)

دوره 46، شماره 2، تیر 1394، صفحه 175-184
فخرالدین صالحی؛ مهدی کاشانی نژاد

20.

تأثیر روشهای مختلف خشک‌کردن بر کمیت و کیفیت اسانس بابونه کبیر (Tanacetum parthenium L.)

دوره 48، شماره 1، اردیبهشت 1396، صفحه 172-165
حسین شاکری چالشتری؛ مهدی قاسمی ورنامخواستی؛ علی ملکی؛ عبدالله قاسمی پیربلوطی؛ بهرام حسین زاده سامانی

21.

تأثیر سیال‌سازی بر زمان خشک کردن و پارامترهای کیفی روغن کلزا

دوره 39، شماره 1، اسفند 1387
حمیدرضا گازر؛ رامین حسین خواه

22.

تاثیر برطرف کردن رطوبت و روغن،قبل و بعد از سرخ کردن بر میزان جذب روغن و ارزش غذایی فیله‌ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmicththys molitrix)

دوره 73، شماره 2، تیر 1399، صفحه 229-240
اسحق زکی پور رحیم آبادی؛ سید میثم اشرفی

23.

تاثیر خشک‌کردن با هوای داغ بر مقدار هیپریسین استخراج شده از برگ گیاه دارویی علف‌چای Hypericum perforatum L.

دوره 47، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 301-306
حسین احمدی چناربن؛ سیده معصومه هاشمی نیا

24.

تاثیر خشک‌کردن بر قوه‌ی نامیه بذر ذرت

دوره 48، شماره 3، مهر 1396، صفحه 347-352
حسین جرگون؛ بهمن نجفی؛ ضرغام فاضل نیاری؛ ترحم مصری؛ رضا طباطبایی

25.

تاثیر روش‌های مختلف خشک کردن ضایعات استخوانی ماهی تون زرد باله (Thunuus albacares) بر مواد مغذی موجود در آن

دوره 74، شماره 3، مهر 1400، صفحه 325-338
روح الله نامدار طالشانی؛ هانیه رستم زاد؛ سید مهدی موسوی

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب