1.

Genetic diversity in spring wheat cultivars and relationships between traits under terminal drought stress

دوره 48، ویژه نامه، مهر 1396، صفحه 101-117
Marouf Khalili؛ Mohammad Reza Naghavi

2.

Genetic worth and stability of selection indices in rice (Oryza sativa L.)

دوره 4، شماره 2، اسفند 2014، صفحه 153-166
Mohammad Fotokian؛ Kayvan Agahi

3.

Identifying the determinant characteristics influencing soil compactibility indices using neural networks and path analysis

دوره 26، شماره 2، اسفند 2021، صفحه 173-186
H. Shirani؛ M.R. Mosaddeghi؛ N. Rafienejad؛ S. Sadr؛ H. Naghavi؛ H. Dashti

4.

Identifying the most important traits affecting grain yield of wild wheat (Triticum boeoticum) under drought stress conditions

دوره 27، شماره 2، اسفند 2022، صفحه 342-352
S.S. Moosavi؛ F. Abdi؛ M.R. Abdollahi؛ S. Tahmasebi Enferadi؛ M. Maleki

5.

Interrelationships among grain yield and related characters of four oilseed rape (Brassica napus L.) cultivars under drought stress conditions

دوره 15، شماره 2، اسفند 2010، صفحه 133-138
R. Naderi؛ Y. Emam

6.

ارائه الگوی توانمندسازی زنان روستایی استفاده‌کننده از ICT (بررسی موردی: بخش مرکزی شهرستان لاهیجان)

دوره 4، شماره 1، شهریور 1391، صفحه 85-108
فضیله خانی؛ سید حسن مطیعی لنگرودی؛ لیلا صیاد بیدهندی

7.

ارزیابی تحمل به شوری در گیاهچه‌های لاین‌های نوترکیب برنج ایرانی

دوره 51، شماره 3، مهر 1399، صفحه 177-191
سمیه سنچولی؛ محمود قربانزاده؛ حسین صبوری؛ محمد زارع مهرجردی

8.

ارزیابی تنوع ژنتیکی توده‌های بومی گندم ایران از نظر برخی صفات زراعی تحت شرایط آبیاری نرمال و تنش خشکی (دیم)

دوره 50، شماره 3، آبان 1398، صفحه 1-16
یوسف رحیمی؛ محمدرضا بی همتا؛ علیرضا طالعی؛ هادی علی پور

9.

ارزیابی تنوع صفات اگرو مورفولوژیک جو در شرایط آبیاری مطلوب و محدود و گروه‌بندی ژرم‌پلاسم خارجی آن با استفاده از روش های آماری چند متغیره

دوره 53، شماره 3، مهر 1401، صفحه 121-133
مریم رضایی نیا؛ محمدرضا بی همتا؛ سید علی پیغمبری؛ علیرضا عباسی؛ رضا عطایی

10.

ارزیابی تنوع فنوتیپی، تفکیک متجاوز و روابط صفات آگرو-مورفولوژیک در جمعیت حاصل از تلاقی ارقام برنج ایرانی

دوره 51، شماره 3، مهر 1399، صفحه 33-45
زهرا تقی پور؛ علی اشرف مهرابی

11.

ارزیابی روابط بین عملکرد دانه و عملکرد بیولوژیک با برخی از صفات مهم زراعی در سویا به وسیله تجزیه علیت

دوره 39، شماره 1، آبان 1387
بهرام مسعودی؛ محمد رضا بی همتا؛ حمید رضا بابائی؛ سید علی پیغمبری

12.

ارزیابی روابط فنوتیپی و ژنتیکی بین صفات زراعی، عملکرد دانه و اجزای آن در ژنوتیپ‌های به‌دست‌آمده از تلاقی بین‌گونه‌ای گلرنگ اهلی و وحشی

دوره 47، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 131-139
سمیه صنوبری؛ محمدرضا سبز علیان؛ قدرت الله سعیدی

13.

ارزیابی لاین های خالص نوترکیب گندم نان از نظر برخی صفات زراعی و مورفولوژیکی

دوره 3، شماره 2، آذر 1394، صفحه 137-150
مهدی تقی‌زادگان؛ مجید نوروزی؛ سعید اهری زاد

14.

ارزیابی لاین های مختلف گندم دوروم (Triticum turgidum L.) تحت شرایط مطلوب و محدود آبی

دوره 40، شماره 3، دی 1388
عبدالهادی حسین زاده؛ منصور خضری عفراوی؛ سید تراب میری؛ علی پیغمبری

15.

استفاده از تجزیة علیت در تعیین پارامترهای هواشناسی غالب بر تبخیر و تعرق گیاه مرجع در استان آذربایجان شرقی

دوره 51، شماره 3، مهر 1398، صفحه 469-482
یعقوب دین پژوه؛ معصومه فروغی

16.

استفاده از تجزیه های آماری چند متغیره برای گزینش گروهی ژنوتیپ های دو جمعیت در حال تفرق طالبی

دوره 54، شماره 2، تیر 1402، صفحه 301-320
صفدر پورممبینی؛ محمود لطفی؛ حسین رامشینی

17.

اندازه‌گیری، تحلیل و تبیین پایداری واحدهای بهره‌برداری (مطالعه موردی :گندمکاران استان تهران)

دوره 35، شماره 1، فروردین 1383
هوشنگ ایروانی؛ علیرضا دربان آستانه

18.

اهمیت صفات اگرو-مورفولوژیک در شرایط آبیاری تکمیلی به عنوان معیارهای انتخاب در به‌نژادی گندم بهاره

دوره 51، شماره 4، دی 1399، صفحه 25-37
سعید یاراحمدی؛ قربانعلی نعمت زاده؛ حسین صبوری؛ حمید نجفی زرینی

19.

برآورد تنوع ژنتیکی، وراثت‌پذیری و رابطة بین عملکرد دانه و اجزای وابسته در ژنوتیپ‌های نخود پاییزه در شرایط دیم

دوره 47، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 155-163
همایون کانونی

20.

برآورد شاخص انتخاب برای صفات واریته های مختلف برنج

دوره 6، شماره 1، فروردین 1383، صفحه 29-38
مریم حسینى؛ محسن قدسى؛ رحیم هنرنژاد؛ شهریار بابازاده

21.

بررسی ارتباط ترکیب اسید‌های چرب و پروتئین دانه سویا ( Glycine max L.) با صفات مورفولوژیک و فنولوژیک از طریق تجزیه به عامل‌ها

دوره 35، شماره 1، فروردین 1383
عنایت رضوانی خورشیدی؛ سید کمال کاظمی‌تبار؛ غلامعباس کیانوش

22.

بررسی ارتباط عملکرد و اجزای عملکرد دانه با میزان روغن، ترکیب اسیدهای چرب و پروتئین دانه سویا (Glycine max L.)

دوره 39، شماره 1، آبان 1387
منیژه سبکدست؛ حسن زینالی خانقاه؛ فرنگیس خیالپرست

23.

بررسی اضطراب و عملکرد نگارش در انگلیسی به عنوان زبان خارجی: آیا کمال گرایی تفاوتی ایجاد می کند؟

دوره 7، شماره 1، فروردین 1396، صفحه 153-178
محسن شیرازی زاده؛ شهاب مرادخانی؛ محبوبه کریم پور

24.

بررسی تأثیر استراتژی تمایز پورتر برعملکرد سازمانی از طریق بسته‌بندی کالاها ‌در شرکت‌های مواد غذایی آستان قدس رضوی

دوره 1، شماره 3، 1388
فریبرز رحیم‌نیا؛ سعید مرتضوی؛ سیدمسلم علوی

25.

بررسی تاثیر تنوع‌طلبی و تازگی‌طلبی گردشگران بر نیت های بازدیدشان (مورد مطالعه: گردشگران شهر تهران)

دوره 7، شماره 1، 1394، صفحه 43-65
حسین بلوچی؛ محمدرحیم اسفیدانی؛ علی عمویی اوجاکی

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 3 4 صفحه بعد آخرین صفحه


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب