1.

Usability Evaluation of Camel Thorn (Alhagi maurorum) in Broiler Diet and Its Effects on Lipid and Protein Oxidation of Broiler Breast Fillets During Frozen Storage

دوره 15، شماره 3، آبان 2021، صفحه 335-345
Amir Asghari Baghkheirati؛ Ashkan Jebelli Javan؛ Saeide Naeimi؛ Khosro Ghazvinian

2.

اثر افزودن گلوتاتیون احیا به رقیق کننده بر پایه نانوذره لسیتین بر انجمادپذیری اسپرم گاو

دوره 22، شماره 3، مهر 1399، صفحه 471-477
طوبی ندری؛ سعید زین الدینی؛ ارمین توحیدی؛ غلامحسین ریاضی؛ مهدی ژندی؛ محسن شرفی

3.

اثر ترکیب عصاره آبی زعفران و تمرین هوازی بر برخی شاخص های استرس اکسیداتیو کبدی در رت های نر دیابتی شده با استرپتوزوتوسین

دوره 5، شماره 4، دی 1392، صفحه 1-19
جمال فاضل کلخوران؛ علی شیبک

4.

اثر تمرینات منظم استقامتی و مکمل گالبانوم بر عملکرد عروقی طی پرفشار خونی مزمن موش‌های نر نژاد ویستار

دوره 6، شماره 1، فروردین 1393، صفحه 95-113
زهره جلالی؛ ولی الله دبیدی روشن

5.

اثر تنش کم‌آبیاری و اسیدهیومیک بر ویژگی‏های مورفولوژیکی و فیتوشیمیایی ریشه سرخارگل

دوره 19، شماره 1، فروردین 1396، صفحه 1-14
عباس علیزاده احمدآبادی؛ سارا خراسانی نژاد؛ خدایار همتی

6.

اثر سطوح مختلف سلنیوم آلی بر فراسنجه‌های خونی خروس‌های تحت تنش دگزامتازون

دوره 53، شماره 2، مرداد 1401، صفحه 69-79
علی اصغر خلیل خلیلی؛ مهدی ژندی؛ مجتبی زاغری؛ حسن مهربانی یگانه؛ علیرضا یوسفی

7.

اثر کاربرد مایکوریزا بر برخی صفات فیزیولوژیک و بیوشیمیایی نهال‌های بلوط ایرانی (Quercus brantii) تحت شرایط تنش خشکی

دوره 73، شماره 4، بهمن 1399، صفحه 389-402
علیرضا خالقی؛ پیام پوریافر

8.

اثر کم‌آبیاری بعد از شروع رنگ‌گیری بر عمکلرد، کیفیت حبه‌ها و کارایی مصرف آب انگور رقم های ‏کشمشی و صاحبی ‏

دوره 52، شماره 2، شهریور 1400، صفحه 305-315
مرجان آشوری؛ محمود قاسم نژاد؛ محمدحسن بیگلوئی

9.

اثر کورکومین خوراکی بر فراسنجه‌های بافت‌شناسی بیضه خروس‌های مادر گوشتی مسنن

دوره 20، شماره 3، آبان 1397، صفحه 487-498
امین کاظمی زاده؛ احمد زارع شحنه؛ علیرضا یوسفی؛ حسن مهربانی یگانه؛ زربخت انصاری پیرسرایی

10.

ارزیابی خصوصیات مورفولوژیکی و بیوشیمیایی برخی از ژنوتیپ‌های وحشی دانه‌دار زرشک در منطقه ‏شاهرود

دوره 53، شماره 4، دی 1401، صفحه 869-880
لعیا خوش اندام؛ علیرضا فرخزاد؛ مهدی رضائی

11.

ارزیابی صفات مورفولوژیک و فیزیولوژیک آویشن باغی تحت تنش کم‌آبی و محلول‏پاشی اسید آسکوربیک

دوره 19، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 817-835
علی اصغر قادری؛ براتعلی فاخری؛ نفیسه مهدی نژاد

12.

ارزیابی مورفولوژیکی تنوع ژنتیکی جمعیت‌های وحشی برخی گونه‌های ترشک (‏Rumex.‎‏) در ایران

دوره 53، شماره 4، دی 1401، صفحه 823-836
مهلا خلیلی بورنگ؛ محمد رضا حسندخت؛ وحیده ناظری؛ عبدالرحمن رسول نیا؛ قربان دیده باز معانلو

13.

الگوی تغییرات اسیدهای چرب و آنتی‌اکسیدان‌های شیر بزهای سانن در پاسخ به استفاده از ‏مکمّل بربرین در دوره‌ انتقال

دوره 54، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 13-30
نوید قوی پنجه؛ محمد حسن فتحی نسری؛ سیّد همایون فرهنگ فر؛ سیّد احسان غیاثی

14.

بررسی اثر اتیلن خارجی بر ویژ‌گی‌های بیوشیمیایی و فعالیت آنزیمی مرتبط با فرایند پیری در دو اکوتیپ‌ گل‌محمدی

دوره 19، شماره 3، آذر 1396، صفحه 767-783
غلامحسن موحد؛ نیما احمدی؛ احمد معینی

15.

بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی عصارة پوست پرتقال بر کیفیت فیلة کپور معمولی (Cyprinus carpio) هنگام نگهداری در یخچال (C°4)

دوره 66، شماره 2، تیر 1392، صفحه 185-197
طیبه علی بیگی؛ ابراهیم علیزاده دوغیکلائی؛ اسحق زکی پور رحیم آبادی

16.

بررسی اثر هومیک اسید بر تجمع کادمیم و تغییر در فعالیت آنتی‌اکسیدان‌های پرکسیداز و سوپر اکسید دیسموتاز در کاهو

دوره 42، شماره 2، شهریور 1390، صفحه 105-112
مریم حقیقی؛ محسن کافی؛ تکتم سادات تقوی؛ عبدالکریم کاشی؛ غلامرضا ثواقبی

17.

بررسی تأثیر غوطه‌وری در آب سرد و تکرار فعالیت سرعتی بر شاخص‌های آنتی‌اکسیدانی در مردان تمرین‌کرده

دوره 12، شماره 1، خرداد 1399، صفحه 17-30
سارا فرج نیا؛ محمدرضا کردی؛ فاطمه شب خیز

18.

بررسی تغییرات شاخص‌های شیمیایی اکسیداسیون روغن آفتابگردان حاوی اسانس رزماری طی انبارداری تسریع شده

دوره 52، شماره 3، مهر 1400، صفحه 469-485
رضا فرهمندفر؛ سینا مولائی

19.

بررسی فعالیت آنتی‌اکسیدانی پروتئین آبکافت حاصل از ماهیچه و احشای ماهی یال اسبی (Trichiurus lepturus) صیدشده از دریای عمان

دوره 67، شماره 2، تیر 1393، صفحه 297-317
علی طاهری

20.

تاثیر اسید وانیلیک در مقایسه با ویتامین‌های ‏C‏ و ‏E‏ برنگهداری کوتاه و بلندمدت اسپرم قوچ

دوره 53، شماره 1، اردیبهشت 1401، صفحه 23-32
زهرا نجم آبادی؛ حمید دلدار؛ زربخت انصاری پیر سرای؛ عیسی دیرنده

21.

تأثیر تیمار آب گرم بر کیفیت و خواص آنتی اکسیدانی میوه زغال اخته (‏Cornus mas L.‎‏) طی ‏انبارمانی سرد ‏

دوره 52، شماره 1، خرداد 1400، صفحه 243-255
فرشاد کاکاوند؛ ولی ربیعی؛ فریبرز زارع نهندی؛ فرهنگ رضوی؛ فاطمه زاهدزاده

22.

تأثیر دو پروتکل تمرین مقاومتی بر پراکسیداسیون چربی و تغییرات ظرفیت آنتی‌اکسیدانی تام پلاسما در مردان سالم

دوره 6، شماره 3، مهر 1393، صفحه 245-257
کمال عزیزبیگی؛ رامین امیر ساسان؛ سیروان آتشک

23.

تأثیر سطوح مختلف روغن کلزا و اسانس آویشن باغی بر عملکرد، صفات ایمنی و ریخت‌شناسی روده جوجه‌های گوشتی

دوره 23، شماره 3، مهر 1400، صفحه 395-408
محمد علی عباسی؛ شکوفه غضنفری؛ سید داود شریفی؛ حسن احمدی گاولیقی

24.

تأثیر سطوح مختلف سیلیسیم از منبع سیلیسیک اسید بر بهبود صفات رویشی گیاه دارویی آلوئه ورا Aloe vera L. تحت تنش سرما

دوره 51، شماره 12، اسفند 1399، صفحه 3103-3113
سید پیمان آذرفام؛ حبیب الله نادیان قمشه؛ عبدالامیر معزی؛ علی غلامی

25.

تأثیر سولفات آمونیوم بر شاخص‌های رشد، عملکرد و خصوصیات فیتوشیمیایی مرزه تابستانه رقم ساترن (‏Satureja ‎hortensis L. cv. Saturn‏)‏

دوره 51، شماره 2، شهریور 1399، صفحه 273-286
مصباح بابالار؛ سعیده محتشمی؛ لیلا تبریزی؛ وحید روشن؛ حسین محمدی

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب