تعداد نشریات | 161 |
تعداد شمارهها | 6,504 |
تعداد مقالات | 70,302 |
تعداد مشاهده مقاله | 123,580,732 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 96,798,324 |
1. | اثر فرآیند حرارتی ومدت انبارداری بر روی تغییرات TVNو پراکسید در کیلکای آنچوی نمک سود شده | |
دوره 4، شماره 0، تیر 1378 | ||
سهراب معینی؛ نرجس فروزان سبحانی پور | ||
2. | اثر مواد آنتی اکسیدان و پلی فسفات سدیم روی زمان ماندگاری ماهی کیلکا در سردخانه | |
دوره 37، شماره 7، تیر 1385 | ||
سهراب معینی؛ مرضیه رحمانی | ||
3. | بررسی امکان تولید فیش برگر از کوسهماهی خلیجفارس | |
دوره 36، شماره 5، مرداد 1384 | ||
سهراب معینی؛ علی فرزانفر | ||
4. | بررسی کاربرد روش اسمز در خشک کردن ماهی کیلکا | |
دوره 35، شماره 4، تیر 1383 | ||
سهراب معینی؛ مهران جواهری | ||
5. | تاثیر پروتئین های محلول در آب بر طعم گوشت کلیکا | |
دوره 31، شماره 1، فروردین 1379 | ||
سهراب معینی | ||
6. | تعیین زمان ماندگار ی ماهی کفال طلائی در سرد خانه | |
دوره 33، شماره 3، خرداد 1381 | ||
سهراب معینی؛ دل آرام نخبه زراع | ||
7. | تولید خمیراز کیلکا چرخ شده و تعیین زمان ماندگاری آن در زیر صفر درجه سانتی گراد | |
دوره 31، شماره 3، خرداد 1379 | ||
سهراب معینی؛ رقیه سکوتی | ||
8. | مطالعه عوامل مختلف در ایجاد شرایط بهینه جهت کاربرد گل محمدی در تهیه مربا | |
دوره 33، شماره 3، خرداد 1381 | ||
فرشته سلاجقه؛ سهراب معینی | ||