1.

آثار استفاده از پودر جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس ‏‎(Spirulina platensis)‎‏ در جیره بر عملکرد، کیفیت ‏تخم‌مرغ، فولیکول‌های تخمدانی و وضعیت سیستم ایمنی مرغ‌های تخم‌گذار سویه ‏LSL

دوره 51، شماره 4، زمستان 1399، صفحه 349-359
اسماعیل احمدی نیا؛ مرتضی مهری؛ فاطمه شیرمحمد

2.

اثرات ناشی از تنش مزمن و حاد بر عملکرد سیستم ایمنی گاوهای شیری

دوره 19، شماره 1، بهار 1398، صفحه 19-22
زهرا ندایی فرد

3.

اثر اسانس گیاه سیر بر شاخصه‌های هماتولوژیک فیل‌ماهیان جوان پرورشی

دوره 66، شماره 3، پاییز 1390، صفحه 209-216
ابراهیم علیزاده دوغیکلائی؛ ابراهیم علیزاده دوغیکلایی؛ عیسی ابراهیمی؛ پرویز زارع

4.

اثر افزودن عصارۀ آبی آویشن شیرازی (Zataria multiflora Boiss) در آب آشامیدنی بر عملکرد تولیدی و پاسخ‌های ایمنی در جوجه‌های گوشتی

دوره 46، شماره 2، تابستان 1394، صفحه 141-149
ندا فرزانفر؛ مهرداد محمدی؛ محمد روستائی علی‌مهر

5.

اثر جایگزینی یونجه خشک با سیلاژ ذرت در جیره‌ی آغازین بر سلامت و فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون گوساله‌های نر هلشتاین طی دوره پیش از شیرگیری

دوره 21، شماره 3، پاییز 1398، صفحه 321-328
میثم کنعانی؛ شهریار کارگر؛ محمدجواد ضمیری؛ سید مهدی قریشی

6.

اثر سطوح کوآنزیم Q10 بر عملکرد، خصوصیات لاشه، برخی فراسنجه های خونی، سیستم ایمنی، خواص ارگانولپتیک گوشت و نمو دستگاه گوارش بلدرچین های ژاپنی نر

دوره 23، شماره 1، بهار 1400، صفحه 143-153
محمد امیدی زاده؛ فرشید خیری؛ مصطفی فغانی

7.

اثر سطوح مختلف عصاره اتانولی تفاله‌ لیموترش بر فراسنجه‌های خونی، پاسخ ایمنی و عملکرد جوجه‌های گوشتی

دوره 19، شماره 4، زمستان 1396، صفحه 905-916
زهرا درون؛ سیامک پارسایی؛ مختار خواجوی؛ رضا نقی ها

8.

اثر سطوح مختلف ویتامین Eبر پاسخ سیستم ایمنی هومورال و عملکرد در جوجه‌های گوشتی

دوره 65، شماره 3، پاییز 1389
رضا وکیلی؛ رضا دلیری

9.

اثر عصاره آبی بادرنجبویه (Melissa officinalis) بر پاسخ ایمنی و عملکرد جوجه های گوشتی

دوره 17، شماره 2، پاییز 1394، صفحه 281-290
فائزه عبدی نژاد؛ مهرداد محمدی

10.

اثر عصاره اتانولی گیاه شوید (Anethum graveolens) به عنوان افزودنی غذایی بر پارامترهای رشد و فعالیت لیزوزیم و کمپلمان در ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 71، شماره 3، پاییز 1397، صفحه 246-255
رضا ذیلاب؛ عبدالمحمد عابدیان کناری؛ امیر حسین اسماعیلی

11.

اثر عصاره آویشن شیرازی (Boiss Zataria multiflora) و پونه (Mentha pulegium L) بر تغییرات فاگوسیتوز، لیزوزیم، انفجار تنفسی و گلبولهای خون در ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 70، شماره 4، زمستان 1394، صفحه 447-454
پریا اکبری؛ محبوبه قرقانی؛ محمد سعید فریدونی

12.

بررسی اثر زمان حذف مکمل‌های ویتامینی و معدنی بر رشد و عملکرد اقتصادی جوجه‌های گوشتی

دوره 65، شماره 1، بهار 1389، صفحه 19-23
محمود حقیقیان رودسری؛ سید مظفر مهدیزاده تکلیمی؛ فرزاد باقرزاده کاسمانی؛ هوشنگ لطف الهیان؛ سیده فاطمه موسوی؛ سیدعبدالحسین ابوالقاسمی

13.

بررسی اثر سطوح مختلف عصاره روغنی بره‌موم بر سیستم ایمنی جوجه‌های گوشتی علیه ویروس نیوکاسل

دوره 65، شماره 3، پاییز 1389
محمود حقیقیان رودسری؛ سید مظفر مهدیزاده؛ فرزاد باقرزاده کاسمانی؛ هوشنگ لطف الهیان؛ سیده فاطمه موسوی؛ سیدعبدالحسین ابوالقاسمی

14.

بررسی تأثیر عصاره گیاهان سماق و جغجغه در مقایسه با اُکسی‌تتراسایکلین بر عملکرد رشد، فراسنجه‌های بیوشیمی خون و پاسخ ایمنی جوجه‌‌های گوشتی

دوره 17، شماره 1، بهار 1394، صفحه 151-160
حسن شیرزادی؛ فرید شریعتمداری؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ شعبان رحیمی؛ علی اکبر مسعودی

15.

بررسی عملکرد و پاسخ سیستم ایمنی جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های بر پایه گندم و جو حاوی سطوح مختلف مکمل ویتامینی

دوره 13، شماره 2، زمستان 1390، صفحه 39-48
مجید الهیاری شهراسب؛ حسین مروج؛ محمود شیوازاد

16.

بررسی فعالیت سیستم ایمنی متعاقب استفاده از سیستم‌های مختلف بیان انرژی و اسیدهای آمینه‌ی جیره در جوجه‌های گوشتی سویه آرین

دوره 72، شماره 1، بهار 1396، صفحه 33-42
پویا یاری؛ اکبر یعقوبفر؛ نادر پاپی؛ سارا میرزایی گودرزی؛ منصور احمدی

17.

تأثیر اسانسهای رزماری، آویشن، مرزه، ویتامین E و روغنهای گیاهی بر سیستم ایمنی و میکروبیولوژی روده جوجه های گوشتی

دوره 74، شماره 2، تابستان 1398، صفحه 153-166
محمد علی عباسی؛ شکوفه غضنفری؛ سید داود شریفی؛ حسن احمدی گاولیقی

18.

تأثیر اسید آلی، پروبیوتیک و عصاره الکلی سرخارگل بر میکروفلور روده و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی

دوره 70، شماره 3، پاییز 1394، صفحه 293-299
حسین ابراهیمی؛ شعبان رحیمی؛ پژواک خاکی

19.

تاثیربتا گلوکان بر رشد، بقاء و کارآیی واکسن ضد استرپتوکوکوزیس در ماهی قزل آلای رنگین کمان ‌‌(Onchorhynchus mykiss)‌

دوره 67، شماره 1، بهار 1391، صفحه 11-17
مهدی سلطانی؛ مهدی سلطانی؛ غلامرضا شاه حسینی؛ محمود نفیسی بهابادی

20.

تأثیر پروبیوتیک و بوتیرات کلسیم بر عملکرد تولید، کیفیت تخم‌مرغ، فراسنجه‌های خونی و پاسخ ایمنی مرغ‌های تخم‌گذار

دوره 67، شماره 4، زمستان 1391، صفحه 313-323
امید افسریان؛ مینا محمدی؛ شهاب قاضی؛ سعید مرادی

21.

تأثیر دانۀ آنیسون (Pimpinella anisum L.) بر عملکرد، سیستم ایمنی، فعالیت آنتی‏اکسیدانی و غلظت استروژن خون جوجه‏های گوشتی

دوره 18، شماره 1، بهار 1395، صفحه 151-160
الهه رضائی؛ صالح طباطبائی وکیلی؛ خلیل میرزاده؛ سمیه سالاری؛ مهدی زارعی

22.

تأثیر روش‌های مختلف تغذیه در روزهای اول دوره پرورش بر صفات تولیدی و متابولیت‌های خونی جوجه‌های گوشتی

دوره 22، شماره 4، زمستان 1399، صفحه 595-607
صیفعلی ورمقانی؛ منصور احمدی؛ جعفر پورمنصور؛ هوشنگ جعفری

23.

تأثیر سطوح مختلف اسیدهای آمینه و روش‌های دسترسی به دان بر عملکرد تولیدی و سیستم ایمنی جوجه‌های گوشتی

دوره 45، شماره 3، پاییز 1393، صفحه 235-243
کاضم یوسفی کلاریکلائی؛ حسین مروج؛ سیدعبداله حسینی؛ عباس پاکدل

24.

تأثیر سطوح مختلف غده کامل سیر تازه بر عملکرد تولید، سیستم ایمنی و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی

دوره 20، شماره 1، بهار 1397، صفحه 69-82
صیفعلی ورمقانی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ هوشنگ لطف الهیان؛ هوشنگ جعفری؛ محمد حسین نعمتی

25.

تأثیر یک جلسه فعالیت هوازی پیشرونده و تناوبی شدید، بر تعداد لکوسیت‌ها و پلاکت‌های خون مردان غیرورزشکار

دوره 9، شماره 1، بهار 1396، صفحه 1-15
مهدی یادگاری؛ علی اصغر رواسی؛ سیروس چوبینه

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.