1.

A trace analysis of oxytetracycline and tetracycline residues in pasteurized milk supplied in Tehran: a one-year study (April 2011-March 2012)

دوره 8، شماره 2، آبان 2014، صفحه 119-123
Ali Rasooli؛ Zahra Amani؛ Alireza Bahonar؛ Gholamreza Shams؛ Zohreh Abdolmaki

2.

Characterization of IgY antibodies, developed in hens, directed against camel immunoglobulins

دوره 3، شماره 1، مهر 2009
Gholam Reza Nikbakht Brujeni؛ Saeid Tabaabaei؛ Mahmood Khormali؛ Iraj Ashrafi

3.

Comparison of Yogurt Test with Commercial Kit for Detection of Antibiotic Residues in Raw and Pasteurized Milk

دوره 14، شماره 4، دی 2020، صفحه 394-401
Mojtaba Bonyadian؛ Farzaneh Mahmoodi Kordi

4.

Evaluation of serum and milk haptoglobin in some inflammatory diseases of cattle

دوره 3، شماره 1، مهر 2009
Ameneh Khoshvaghti؛ Saied Nazifi؛ Amir Vafafar؛ Hamid reza Gheisari

5.

Identification of Coxiella burnetii by touch-down PCR assay in unpasteurized milk and dairy products in North - East of Iran

دوره 8، شماره 1، تیر 2014، صفحه 15-19
saeid khanzadi؛ Abdollah Jamshidi؛ Jamshid Razmyar؛ Shiva Borji

6.

Iodine Concentration in Iranian Dairy Milk Products and Its Contribution to the Consumer’s Iodine Intake

دوره 14، شماره 2، شهریور 2020، صفحه 159-165
Mohammad Reza Rezaei Ahvanooei؛ Mohammad Ali Norouzian؛ mehdi Hedayati

7.

PCR-based detection of cow and goat milk in sheep milk and dairy products marketed in Mashhad city of Iran

دوره 7، شماره 4، فروردین 2014، صفحه 257-262
Saeed Khanzadi؛ Abdollah Jamshidi؛ Jamshid Razmyar؛ Mohammad Mohsenzadeh

8.

اثر تجویز خوراکی شیر گاوهای آبستن بر اسپرماتوژنز موشهای صحرایی نر

دوره 72، شماره 1، فروردین 1396، صفحه 111-120
زینب حمیدیا؛ پرویز تاجیک؛ مرتضی زنده دل؛ امید دزفولیان؛ فرهنگ ساسانی

9.

اثر حرارت و آمونیاکی جوروی اسیدیته شکمبه ‘ تولید و ترکیبات شیر گاو هلشتاین

دوره 4، شماره 0، فروردین 1377
علی نیکخواه؛ محمدحسن نسری فتحی؛ غلامعلی نهضتی

10.

اثر سطوح مختلف سلنیوم به‌صورت بلوس آهسته‌رهش قبل از جفت‌گیری بر عملکرد و برخی ‏فراسنجه‌های خونی میش‌های لری بختیاری ‏

دوره 51، شماره 1، اردیبهشت 1399، صفحه 69-79
مروارید ایمانی؛ حسن علی عربی؛ داریوش علی پور؛ امیر فدایی فر

11.

اثر متقابل فصل و اندازه ذرات علوفه جیره بر تولید و ترکیبات شیر گاوهای شیرده هلشتاین در اوایل دوره شیردهی

دوره 24، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 23-33

12.

اثر مکمل کروم‌متیونین و منبع انرژی جیره بر تولید و قابلیت هضم مواد مغذی گاوهای هلشتاین در دورۀ قبل و بعد از زایش

دوره 45، شماره 2، مرداد 1393، صفحه 107-115
مهدی افتخاری؛ ابوالفضل زالی؛ مهدی دهقان بنادکی؛ مهدی گنج خانلو

13.

بررسی سرولوژی آلودگی به نئوسپورا کانینوم در گاوهای شیری استان سمنان

دوره 76، شماره 1، فروردین 1400، صفحه 1-7
مرضیه بینایی؛ عماد چنگیزی؛ حمید استاجی

14.

بررسی میزان باز پس زنی ترکیبات شیر توسط غشاء اولترافیلتراسیون

دوره 38، شماره 2، آذر 1386
مهشید جهادی؛ محمدرضا احسانی؛ ثریا نواب پور؛ مهناز هاشمی روان؛ سجاد سارالله ذبیحی؛ امین جودکی

15.

بررسی مقطعی بقایای اکسی تتراسایکلین و تتراسایکلین در شیر پاستوریزه مصرفی شهر تهران با روش کروماتوگرافی مایع با کارکرد عالی

دوره 65، شماره 1، فروردین 1389
علی رسولی؛ زهره عبدالملکی؛ سعید بکایی؛ ابوالفضل کامکار؛ غلامرضا شمس

16.

تأثیر زمان نگهداری و میزان اسیدیته شیر خام بر نقطه انجماد آن

دوره 52، شماره 3، آبان 1376
دکتر فاطمه پورفلاح

17.

تاثیر مصرف خوراکی موننسین در هفته‌های پیرامون زایمان گاو هلشتاین بر ‌حجم، فاکتورهای اقتصادی و عدد یدی چربی شیر

دوره 62، شماره 2، تیر 1386، صفحه 191-195
سید شهرام شکرفروش؛ مهدی محبی فانی؛ سعید نظیفی؛ مجید نیکبخت؛ ندا مقیمی

18.

تاثیر مصرف خوراکی موننسین در هفته‌های پیرامون زایمان گاو هلشتاین بر ‌حجم، فاکتورهای اقتصادی و عدد یدی چربی شیر

دوره 62، شماره 2، آبان 1386
سید شهرام شکرفروش؛ مهدی محبی فانی؛ سعید نظیفی؛ مجید نیکبخت؛ ندا مقیمی

19.

جداسازی ‏Aspergillus flavus‏ از خوراک دام و تعیین مقدار آفلاتوکسین ‏M1‎‏ به روش ‏HPLC‏ در‎ ‎شیر گاوداری های تهران ‏

دوره 9، شماره 2، مهر 1386، صفحه 11-21
محمود سندگل؛ حشمت اله امینیان؛ حسن رضا اعتباریان؛ گیتی ابوحسین؛ امید سبزواری

20.

حمایت از "حق مادری" درنظام تأمین اجتماعی

دوره 46، شماره 2، تیر 1395، صفحه 319-336
احمد رضوانی مفرد؛ شهرام زرنشان

21.

سطح بهینه بودجه تبلیغات عمومی شیر: کاربرد روش‌های تخصیص مختلف

دوره 52، شماره 4، دی 1400، صفحه 643-662
حبیب شهبازی

22.

سنجش جیوه موجود در مو و شیر مادران و ارتباط آن با تعداد دندان های پر شده با آمالگام و تغذیه مادر مطالعه موردی: شهر زاهدان

دوره 70، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 77-86
ساناز خمر؛ علیرضا پورخباز؛ رضا دهمرده بهروز

23.

شیر غنی‌سازی شده با ویتامین D و نقش آن در سلامت انسان

دوره 21، شماره 2، آذر 1400، صفحه 50-55
امید بوذری؛ کیمیا علیوردی نسب

24.

عوامل مؤثر بر تقاضای شیر و فرآورده‌های لبنی با تأکید بر تبلیغات (مطالعه‌ موردی محصولات سازمان صنایع شیر ایران)

دوره 39، شماره 1، بهمن 1387
سید صفدر حسینی؛ زهره عرفانیان

25.

عوامل موثر بر شمارش سلول‌های سوماتیک شیر گاوهای دارای ورم‌پستان بالینی

دوره 69، شماره 2، تیر 1393، صفحه 127-132
محمود ایاره؛ عبداله میرزایی

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.