1.

اثرات تیمار قارچ میکوریزا بر رشد و جذب برخی از عناصر غذایی انگور دیم رقم رشه تحت شرایط ‏تنش کم آبیاری

دوره 51، شماره 1، بهار 1399، صفحه 109-121
حامد دولتی بانه؛ فرخ غنی شایسته؛ امیر نورجو

2.

اثر پرتو فرابنفش بر تولید رسوراترول در برگ و میوه دو رقم انگور (Vitis vinifera L.) ایرانی

دوره 39، شماره 1، زمستان 1387
عقیل محمودی پور؛ محمود اثنی عشری؛ منصور غلامی؛ امید کرمی

3.

اثر تغذیه پتاسیم و بور بر برخی ویژگی‌های کمی و کیفی میوه انگور رقم ʻعسکریʼ

دوره 16، شماره 2، تابستان 1393، صفحه 417-430
فرناز احمدی؛ عبدالرحمان محمدخانی

4.

" اثر تیمار اسید سالیسیلیک بر تحمل به یخ زدگی زمستانه در انگور رقم شاهانی"

دوره 50، شماره 4، زمستان 1398، صفحه 911-933
علی عبادی؛ اسماء عباسی کاشانی؛ محمدرضا فتاحی مقدم؛ مجید شکرپور

5.

اثر روغن‌ سویا و نفتالین‌استیک‌اسید در به تأخیر انداختن زمان باز شدن جوانه‌ها و کاهش خسارت سرمای بهاره در انگور رقم ’فخری‘

دوره 17، شماره 2، تابستان 1394، صفحه 357-371
شیما چایانی؛ احمد ارشادی؛ حسن ساری خانی

6.

اثر شرایط محیطی روی رهاشدن، جوانه‌زنی و بیماری‌زایی آسکوسپورهای Uncinula necator عامل بیماری سفیدک سطحی انگور

دوره 36، شماره 1، بهار 1384
محمد حاجیان شهری؛ جواد زاد؛ عباس شریفی تهرانی؛ سید محمود اخوت؛ عباس صفرنژاد

7.

اثر نسبت‏ های مختلف پتاسیم به منیزیم بر خشکیدگی خوشه و ویژگی‏ های کیفی انگور کشمشی بی‏ دانه

دوره 45، شماره 2، تابستان 1393، صفحه 207-216
محمد دیلمقانی حسنلویی؛ سیاوش همتی عسگرآبادتپه؛ حامد دولتی؛ ولی عاقلی مغانجوقی؛ یوسف نیکخواهی دستجردی

8.

ارزیابی تنوع برخی از ارقام و ژنوتیپ‏های انگور (Vitis Vinifera L.) با استفاده از نشانگرهای مورفولوژیکی

دوره 2، شماره 2، پاییز 1393، صفحه 241-260
موسی رسولی؛ بهروز محمدپرست؛ مهین عینی

9.

بررسی اثرات تغییر اقلیم بر زمان رخداد آستانۀ زیستی و مرحلۀ گُل‏ دهی درخت انگور در ایران

دوره 52، شماره 1، بهار 1399، صفحه 129-145
طیبه شجاعی؛ غلام عباس فلاح قالهری؛ عبدالرضا کاشکی

10.

بررسی اثر چند رقم انگور بومی به‌عنوان پایه پیوندی و تریاکانتانول بر فیزیولوژی پیوندک انگور ‏بیدانه سفید (‏Vitis vinifera L.‎‏) تحت تنش خشکی‏

دوره 51، شماره 2، تابستان 1399، صفحه 413-428
وهب اسدی؛ موسی رسولی؛ منصور غلامی؛ معصومه ملکی

11.

بررسی اثر سالیسیلیک اسید بر تحمل به یخبندان بهاره در انگور رقم بیدانه سفید

دوره 15، شماره 2، تابستان 1392، صفحه 135-146
احمد ارشادی؛ سمیرا طاهری

12.

بررسی پارامترهای ژنتیکی در اصلاح انگورهای تازه خوری

دوره 39، شماره 1، زمستان 1387
جواد عرفانی مقدم؛ علی عبادی؛ محمدرضا فتاحی مقدم

13.

بررسی تأثیر اسانس چهار گیاه دارویی و دو گونة Trichoderma در کنترل زیستی قارچ‌های عامل پوسیدگی میوة انگور

دوره 5، شماره 1، بهار 1395، صفحه 1-12
مهدی داوری؛ رباب اعزازی

14.

بررسی تحمل سرما در چند رقم انگور و ارتباط آن با بافت‌مردگی جوانه

دوره 47، شماره 1، بهار 1395، صفحه 105-117
سعید عشقی؛ مسلم کیامرثی

15.

بررسی تغییرات صفات کمی وکیفی دو رقم انگور فخری شاهرودی و کشمکش بیدانه در طول دوره نگهداری در سردخانه

دوره 4، شماره 0، بهار 1377
مصباح بابا لار؛ عبدالحامد دولتی بانه؛ محمدعلی عسگری

16.

بررسی توزیع عناصر (پتاسیم، سدیم و کلر) در برخی ژنوتیپ‌های انگور (Vitis vinifera) در شرایط شوری

دوره 47، شماره 1، بهار 1395، صفحه 1-9
حمیدرضا طحانیان؛ علی عبادی؛ مریم شهبازی؛ حسین لسانی

17.

بررسی جنین‌زایی سوماتیکی توسط ریزنمونه برگ در دو رقم انگور بیدانه قرمز و فلیم سیدلس (Red Sultanina, Flame Seedless)

دوره 41، شماره 4، زمستان 1389، صفحه 319-326
مریم کریمی علویجه؛ علی عبادی؛ منصور امیدی

18.

بررسی سازگاری و مقایسه صفات کمی و کیفی میوه چند رقم انگور تجاری خارجی و داخلی در منطقه ارومیه

دوره 49، شماره 3، پاییز 1397، صفحه 681-692
حامد دولتی بانه؛ محمد علی نجاتیان

19.

بررسی شاخص‌های اکسیداتیو در سه رقم انگور (Vitis vinifera L.) در شرایط تنش خشکی

دوره 48، شماره 1، بهار 1396، صفحه 85-98
رضا سوخت سرایی؛ علی عبادی؛ سید علیرضا سلامی؛ حسین لسانی

20.

بررسی کشت درون شیشه ای دو رقم انگور ایرانی و تعیین شرایط مناسب جهت کشت مریستم آنها

دوره 37، شماره 4، بهار 1385
سپیده کلاته جاری؛ علی عبادی؛ ذبیح‌اله زمانی؛ منصور امیدی

21.

بررسی وضعیت عنصرهای غذایی در تاکستان‌های شهرستان خدابنده با کاربرد شاخص‌های تغذیه‌ای

دوره 47، شماره 4، زمستان 1395، صفحه 703-715
مهدی طاهری

22.

برهم‌کنش اسید‌جیبرلیک و سولفات پتاسیم بر محتوای قند و ماده خشک، رسوراترول و ظرفیت ‏آنتی‌اکسیدانی حبه‌های انگور

دوره 51، شماره 3، پاییز 1399، صفحه 551-567
روح الله کریمی؛ سعید زارعی

23.

پیش بینی برخی ویژگی‌های کیفی میوۀ انگور رقم بیدانۀ قرمز با استفاده از روش غیر مخرب طیف‌سنجی فروسرخ نزدیک

دوره 46، شماره 4، زمستان 1394، صفحه 371-378
فرزاد آزادشهرکی؛ سیامک کلانتری؛ یونس مستوفی؛ بهاره جمشیدی؛ رضا مسعودی؛ سمیه نجفی

24.

تأثیر اسید سالیسیلیک بر ویژگی‌های پاداکسندگی انگور رقم‌های ‌"شاهانی" و ‌"فخری"

دوره 49، شماره 2، تابستان 1397، صفحه 301-312
فاطمه نظری؛ موسی رسولی؛ معصومه ملکی

25.

تأثیر تنش خشکی و آبیاری مجدد بر برخی خصوصیات فیزیولوژیکی سه رقم انگور ساهانی، فرخی و بیدانه سفید

دوره 41، شماره 2، تابستان 1389
ناصر قادری؛ علیرضا طلایی؛ علی عبادی؛ حسین لسانی

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.