1.

اثر انجماد در تغییرات ترکیب اسیدهای آمینه و برخی شاخص های کیفی میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) پرورشی طی نگهداری در سردخانه

دوره 68، شماره 1، فروردین 1394، صفحه 13-25
امین اوجی فرد؛ سید ولی حسینی؛ عباس زمانی

2.

اثر تأخیر در یخ گذاری بر شاخص های حسی ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frisii (Nordmann, 1840

دوره 6، شماره 3، آذر 1397، صفحه 113-119
پریا رئوفی؛ سید مهدی اجاق؛ بهاره شعبانپور؛ محسن یحیایی

3.

اثر زمان برداشت بر ویژگی‌های کیفی، ارزش غذایی و خواص ارگانولپتیک میوه انواع گوشت قرمز و گوشت طلایی کیوی‌فروت (Actinidia chinensis)

دوره 54، شماره 3، مهر 1402، صفحه 403-422
مژده اسدی؛ محمود قاسم نژاد؛ جمالعلی الفتی؛ عادل بخشی پور

4.

اثر فرآوری پلاسمای سرد اتمسفری بر ویژگی‌های میکروبی و ارگانولپتیکی خرمای مضافتی

دوره 53، شماره 4، بهمن 1401، صفحه 327-340
محمدصادق امیرمجاهدی؛ حسین مقصودی؛ محمد بلوردی؛ علیرضا گنجویی؛ مجید تراز

5.

ارزیابی خصوصیات فیزیکو-شیمیایی و حسی برگرهای تولیدی از سوریمی کپور نقره‌ای و گوشت گاو

دوره 72، شماره 2، شهریور 1398، صفحه 180-194
مرضیه کی شمس؛ سیدولی حسینی

6.

ارزیابی دورگ‌های اصلاحی و زودرس انگور از نظر عملکرد و کیفیت محصول

دوره 50، شماره 2، شهریور 1398، صفحه 243-253
امید گودرزی؛ علی عبادی؛ محمدرضا فتاحی مقدم؛ علیرضا رحیمی

7.

افزایش عمر انباری و حفظ کیفیت سیب گلاب با استفاده از پوشش خوراکی ژل آلوئه‌ورا و اسانس ‏آویشن شیرازی

دوره 51، شماره 4، اسفند 1399، صفحه 899-911
منا قاضی مقدم؛ یحیی سلاح ورزی؛ بهرام عابدی

8.

بررسی استفاده از ژل کمپلکس ایزوله پروتئین سویا-نانو فیبر سلولز به عنوان مقلد چربی در تولید سس مایونز کم‌چرب

دوره 52، شماره 3، مهر 1400، صفحه 363-377
محمد نوشاد؛ بهروز علیزاده؛ پریسا قاسمی

9.

بررسی امکان جایگزینی نسبی تفالة میوة زیتون با برخی اقلام جیره در تغذیة ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss Walbaum, 1792)

دوره 69، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 189-200
مجیدرضا خوش خلق1*؛ مجید موسی پور شاجانی1؛ محمد محمدی برسری1

10.

بررسی خصوصیات شیمیایی ترکیب سیلاژ تفاله لیموترش و سطوح مختلف خرمای ضایعاتی در زمان‌های مختلف پس از سیلو کردن

دوره 19، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 777-787
فروغ بدویی دلفارد؛ رضا طهماسبی؛ امید دیانی؛ امین خضری؛ محمد مهدی شریفی حسینی

11.

بررسی روند تغییرات شیمیایی، میکروبی و حسی فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) جهت تعیین مدت زمان ماندگاری آن طی نگهداری در دمای یخچال (C? 4+)

دوره 64، شماره 2، مرداد 1390، صفحه 107-119
مهدی ذوالفقاری

12.

بررسی کیفیت غذایی فیش‌فینگر‌های تولید شده از ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در طول نگهداری در دمای 4 درجه سانتی‌گراد

دوره 65، شماره 2، مرداد 1391، صفحه 169-181
ابراهیم علیزاده دوغیکلائی

13.

تأثیر پودر سفیدة تخم مرغ در ویژگی‌های بافتی ژل سوریمی ماهی کپور معمولی (Cyprinus caprio)

دوره 66، شماره 3، آبان 1392، صفحه 283-296
حبیب‌الله حاجی‌دون؛ سید علی جعفرپور؛ مسعود رضایی

14.

تأثیر سطوح مختلف غذایی تفالة زیتون در رشد، ترکیب لاشه و ارزیابی حسی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss)

دوره 66، شماره 2، تیر 1392، صفحه 133-144
مجیدرضا خوش خلق؛ حمید نویریان؛ مجید موسی پور شاجانی؛ محمد محمدی؛ سعید عزیزی

15.

تاثیر پروتئین ایزوله بادام زمینی بامبارا (Voandzeia subterranea) به عنوان بازدارنده پروتئازی بر ویژگی های ژل سوریمی کاریچون ماهی (Saurida tumbil)

دوره 67، شماره 1، اردیبهشت 1393، صفحه 1-12
امین اوجی فرد؛ سید ولی حسینی؛ علی طاهری

16.

تولید سوریمی از ماهی پیکو (Ilisha megaloptera) و بررسی تغییرات فیزیکو-شیمیایی، رئولوژیکی و کیفیت حسی آن تحت تاثیر افزودن صمغ کنجاک (Amorphophallus konjac)

دوره 73، شماره 4، دی 1399، صفحه 551-565
درنوش جعفرپور؛ پریسا عطایی

17.

تولید فرآورده خشک شیرین Tuna Candy از ماهی Thunnus albacares و تعیین زمان ماندگای آن

دوره 64، شماره 3، مهر 1390، صفحه 189-199
سهراب معینی؛ سحر جلیلی

18.

دسته‌بندی هوشمند هندوانه‌ی رقم چارلستون‌گرِی بر اساس میزان رسیدگی با استفاده از پردازش سیگنال‌های آکوستیک

دوره 49، شماره 3، آبان 1397، صفحه 379-394
امیر علی‌پسندی؛ اصغر محمودی؛ حسین بهفر

19.

طراحی سیستم فازی ارزیابی حسی برای برش‌های سیب خشک‌شده با پرتودهی مادون قرمز

دوره 50، شماره 1، فروردین 1398، صفحه 77-89
حسن صباغی؛ امان محمد ضیائی فر؛ مهدی کاشانی نژاد

20.

گروه بندی کیفی روغن زیتون تولید شده در برخی از استان‌های ایران با استفاده از روش‌های کمومتریکس

دوره 51، شماره 2، تیر 1399، صفحه 419-431
فروغ شواخی؛ پرویز مرادی؛ انوشه رحمانی

21.

مطالعة قابلیت استفاده از پودر سوریمی و گوشت چرخ‌شدة ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) تهیه‌شده به روش انجماد خشک در فرمولاسیون شیرینی خانگی

دوره 67، شماره 2، تیر 1393، صفحه 191-205
سید علی جعفرپور؛ مهرنوش باقری مفیدی؛ علی معتمدزادگان

22.

مقایسۀ اثر مواد پرکننده در برخی از شاخص‌های کیفی کنسرو ماهی مید (Liza klunzingeri)

دوره 67، شماره 3، آذر 1393، صفحه 393-403
سید محمد قمی بهبهانی؛ مهران جواهری بابلی



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب