1.

اثرات تعادل کاتیون- آنیون جیره بر توان پرواری ‘ خصوصیات لاشه و استخوان گوساله های نر هلشتاین

دوره 4، شماره 0، تابستان 1377
علی نیکخواه؛ محمدعلی جعفری؛ پرویز جامعی

2.

اثر اندازه ذرات‎ ‎ذرت و منابع مختلف فیبر نامحلول بر عملکرد و خصوصیات لاشه و دستگاه گوارش ‏جوجه‌های گوشتی

دوره 51، شماره 2، تابستان 1399، صفحه 151-161
سودابه مرادی؛ آرش مرادی؛ وحید عطابیگی؛ رضا عبداللهی

3.

اثر تزریق درون آمنیونی و استفاده جیره‌ای فلاونوئید بر عملکرد، وضعیت آنتی‌اکسیدانی گوشت و جمعیت میکروبی جوجه‌های گوشتی

دوره 19، شماره 4، زمستان 1396، صفحه 847-861
زهرا رنجبر؛ مهران ترکی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی

4.

اثر جیره تکمیلی بر رشد و خصوصیات لاشه بره های شیرخوار

دوره 14، شماره 1، تابستان 1391، صفحه 33-40
محمد پناه؛ منوچهر سوری؛ سمیرا وره زردی

5.

اثر روغن ماهی و اسانس آویشن برعملکرد پروار و خصوصیات لاشۀ بزغاله‏های مهابادی

دوره 44، شماره 4، زمستان 1392، صفحه 329-335
امین هژیری؛ مهدی گنج خانلو؛ ابوالفضل زالی؛ علی امامی؛ امیر اکبری افنجانی

6.

اثر روغن منداب روی عملکرد و خصوصیات لاشه گوساله‌های نر هلشتاین

دوره 40، شماره 2، تابستان 1388
مهدی افتخاری؛ کامران رضایزدی؛ علی نیکخواه؛ اردشیر نجاتی جوارمی

7.

اثر سطح و اندازه ذرات پلی‌ساکاریدهای نامحلول پوسته برنج و پوسته یولاف جیره بر عملکرد، خصوصیات لاشه و ریخت شناسی روده جوجه‌های گوشتی

دوره 20، شماره 4، زمستان 1397، صفحه 625-639
امیر سالاری نیا؛ نظر افضلی؛ سیدجواد حسینی واشان؛ مسلم باشتنی

8.

اثر سطح و منبع چربی جیره بر عملکرد پروار گوساله های نر کردی

دوره 32، شماره 3، بهار 1380
علی نیکخواه؛ حسن صادقی پناه؛ احمدزارع شحنه؛ پرویز جامعی

9.

اثر سطوح متفاوت سیلی‏مارین بر عملکرد، خصوصیات لاشه و وضعیت آنتی‏اکسیدانی جوجه‏ های گوشتی

دوره 15، شماره 2، پاییز 1392، صفحه 127-138
روح‏ الله ابراهیمی؛ طاهره محمدآبادی؛ محسن ساری؛ سمیه سالاری؛ محمدجواد ضمیری؛ محمدتقی بیگی نصیری

10.

اثر سطوح مختلف زئولیت همراه با اوره روی توان تولیدی بره‌های پرواری نر و ماده ورامینی

دوره 36، شماره 5، تابستان 1384
ناصر صالحی؛ علی نیکخواه؛ رضا اسدی مقدم؛ سیدرضا میرایی آشتیانی

11.

اثر سطوح مختلف مکمل ویتامینی بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه¬های گوشتی در سه هفته آخر دوره پرورش

دوره 44، شماره 1، بهار 1392، صفحه 1-7
مسعود برزگر؛ حسین مروج؛ محمود شیوازاد

12.

اثر مکمل کروم متیونین بر عملکرد و خصوصیات لاشه بزغاله های نر مهابادی

دوره 44، شماره 1، بهار 1392، صفحه 97-104
علی امامی؛ مهدی گنج خانلو؛ ابوالفضل زالی؛ امیر اکبری افجانی؛ امین هژبری

13.

بررسی اثرات زمان محدودیت خوراک و عملکرد جوجه های گوشتی

دوره 33، شماره 3، بهار 1381
فرید شریعتمداری؛ سید عبداله حسینی؛ عبدالرضا کامیاب

14.

بررسی تأثیر اسانس درمنه دشتی (Artemisia sieberi) بر عملکرد و برخی فراسنجه ‏های خونی جوجه های گوشتی‏

دوره 16، شماره 1، بهار 1393، صفحه 63-73
فرزانه رحیمی نیت؛ شکوفه غضنفری؛ سید داود شریفی

15.

بررسی تأثیر سطوح مختلف پروتئین خام و آنزیم پروتئاز بر عملکرد، خصوصیات لاشه و قابلیت هضم پروتئین در مرحله رشد بلدرچین‌های ژاپنی

دوره 21، شماره 3، پاییز 1398، صفحه 349-358
هادی کریمی زارچی؛ محمد سالارمعینی؛ محسن افشار منش

16.

بررسی مقایسه ای عملکرد پروار و خصوصیات لاشه بره‌های لری بختیاری و آمیخته‌های رومانف × لری بختیاری

دوره 22، شماره 4، زمستان 1399، صفحه 689-695
مرتضی کرمی؛ محسن باقری

17.

تأثیر افزودن جیره‌ای اسانس آویشن برعملکرد، خصوصیات لاشه و فلور میکروبی جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با جیره‌ حاوی گندم

دوره 22، شماره 2، تابستان 1399، صفحه 301-312
سید مجید آزرم؛ سمیه سالاری؛ محسن ساری؛ محمدرضا قربانی؛ محمد حجتی

18.

تأثیر پسماند قارچ آسپرژیلوس نیجر بر قابلیت هضم یونجه و عملکرد بره های پرواری

دوره 14، شماره 2، زمستان 1391، صفحه 11-20
علیرضا کرمپور؛ فردین هژبری؛ فرخ کفیل زاده

19.

تأثیر جایگزینی یونجه با علوفه کنگرفرنگی بر گوارش ‏پذیری، عملکرد و خصوصیات لاشه بره ‏های پرواری لری ‌ـ ‌‌بختیاری

دوره 16، شماره 1، بهار 1393، صفحه 11-20
مهدی دهقانی سانیج؛ احمد افضل‌زاده؛ کامران رضایزدی؛ محمدعلی نوروزیان

20.

تأثیر روش‌های مختلف تغذیه در روزهای اول دوره پرورش بر صفات تولیدی و متابولیت‌های خونی جوجه‌های گوشتی

دوره 22، شماره 4، زمستان 1399، صفحه 595-607
صیفعلی ورمقانی؛ منصور احمدی؛ جعفر پورمنصور؛ هوشنگ جعفری

21.

تأثیر سطوح مختلف برگ پسته وحشی ‌(بنه)، بر آنزیم‌های کبدی، فراسنجه‏های خونی و شاخص‏های عملکردی جوجه‌های گوشتی

دوره 19، شماره 3، پاییز 1396، صفحه 601-612
پرویز اردونی؛ خلیل مبرزاده؛ طاهره محمدآبادی؛ محمد بوجارپور

22.

تأثیر سطوح مختلف غده کامل سیر تازه بر عملکرد تولید، سیستم ایمنی و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی

دوره 20، شماره 1، بهار 1397، صفحه 69-82
صیفعلی ورمقانی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ هوشنگ لطف الهیان؛ هوشنگ جعفری؛ محمد حسین نعمتی



Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.