1.

اثرات افزودن سطوح مختلف سین‌بیوتیک بومی ایرانی به آب آشامیدنی بر عملکرد، خصوصیات لاشه و جمعیت میکروبی روده کوچک جوجه‌های گوشتی

دوره 24، شماره 2، تیر 1401، صفحه 177-187
امیرحسین علیزاده قمصری؛ سید عبداله حسینی؛ حمیدرضا خوش کردار؛ محمد رضا سلیمانی دامنه

2.

اثرات تعادل کاتیون- آنیون جیره بر توان پرواری ‘ خصوصیات لاشه و استخوان گوساله های نر هلشتاین

دوره 4، شماره 0، تیر 1377
علی نیکخواه؛ محمدعلی جعفری؛ پرویز جامعی

3.

اثر اندازه ذرات‎ ‎ذرت و منابع مختلف فیبر نامحلول بر عملکرد و خصوصیات لاشه و دستگاه گوارش ‏جوجه‌های گوشتی

دوره 51، شماره 2، مرداد 1399، صفحه 151-161
سودابه مرادی؛ آرش مرادی؛ وحید عطابیگی؛ رضا عبداللهی

4.

اثر تزریق درون آمنیونی و استفاده جیره‌ای فلاونوئید بر عملکرد، وضعیت آنتی‌اکسیدانی گوشت و جمعیت میکروبی جوجه‌های گوشتی

دوره 19، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 847-861
زهرا رنجبر؛ مهران ترکی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی

5.

اثر جیره تکمیلی بر رشد و خصوصیات لاشه بره های شیرخوار

دوره 14، شماره 1، شهریور 1391، صفحه 33-40
محمد پناه؛ منوچهر سوری؛ سمیرا وره زردی

6.

اثر روغن ماهی و اسانس آویشن برعملکرد پروار و خصوصیات لاشۀ بزغاله‏های مهابادی

دوره 44، شماره 4، دی 1392، صفحه 329-335
امین هژیری؛ مهدی گنج خانلو؛ ابوالفضل زالی؛ علی امامی؛ امیر اکبری افنجانی

7.

اثر روغن منداب روی عملکرد و خصوصیات لاشه گوساله‌های نر هلشتاین

دوره 40، شماره 2، شهریور 1388
مهدی افتخاری؛ کامران رضایزدی؛ علی نیکخواه؛ اردشیر نجاتی جوارمی

8.

اثر سطح و اندازه ذرات پلی‌ساکاریدهای نامحلول پوسته برنج و پوسته یولاف جیره بر عملکرد، خصوصیات لاشه و ریخت شناسی روده جوجه‌های گوشتی

دوره 20، شماره 4، بهمن 1397، صفحه 625-639
امیر سالاری نیا؛ نظر افضلی؛ سیدجواد حسینی واشان؛ مسلم باشتنی

9.

اثر سطح و منبع چربی جیره بر عملکرد پروار گوساله های نر کردی

دوره 32، شماره 3، خرداد 1380
علی نیکخواه؛ حسن صادقی پناه؛ احمدزارع شحنه؛ پرویز جامعی

10.

اثر سطوح متفاوت سیلی‏مارین بر عملکرد، خصوصیات لاشه و وضعیت آنتی‏اکسیدانی جوجه‏ های گوشتی

دوره 15، شماره 2، مهر 1392، صفحه 127-138
روح‏ الله ابراهیمی؛ طاهره محمدآبادی؛ محسن ساری؛ سمیه سالاری؛ محمدجواد ضمیری؛ محمدتقی بیگی نصیری

11.

اثر سطوح مختلف زئولیت همراه با اوره روی توان تولیدی بره‌های پرواری نر و ماده ورامینی

دوره 36، شماره 5، مرداد 1384
ناصر صالحی؛ علی نیکخواه؛ رضا اسدی مقدم؛ سیدرضا میرایی آشتیانی

12.

اثر سطوح مختلف مکمل ویتامینی بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه¬های گوشتی در سه هفته آخر دوره پرورش

دوره 44، شماره 1، خرداد 1392، صفحه 1-7
مسعود برزگر؛ حسین مروج؛ محمود شیوازاد

13.

اثر مکمل کروم متیونین بر عملکرد و خصوصیات لاشه بزغاله های نر مهابادی

دوره 44، شماره 1، خرداد 1392، صفحه 97-104
علی امامی؛ مهدی گنج خانلو؛ ابوالفضل زالی؛ امیر اکبری افجانی؛ امین هژبری

14.

بررسی اثرات زمان محدودیت خوراک و عملکرد جوجه های گوشتی

دوره 33، شماره 3، خرداد 1381
فرید شریعتمداری؛ سید عبداله حسینی؛ عبدالرضا کامیاب

15.

بررسی تأثیر اسانس درمنه دشتی (Artemisia sieberi) بر عملکرد و برخی فراسنجه ‏های خونی جوجه های گوشتی‏

دوره 16، شماره 1، اردیبهشت 1393، صفحه 63-73
فرزانه رحیمی نیت؛ شکوفه غضنفری؛ سید داود شریفی

16.

بررسی تأثیر ساختار فیزیکی خوراک و تراکم، بر عملکرد و برخی فراسنجه‌های رفتاری با استفاده از ‏پردازش تصویر در جوجه‌های گوشتی

دوره 52، شماره 3، آذر 1400، صفحه 141-152
فرشید جمالپور؛ سمیه سالاری؛ سامان آبادانان مهدی زاده

17.

بررسی تأثیر سطوح مختلف پروتئین خام و آنزیم پروتئاز بر عملکرد، خصوصیات لاشه و قابلیت هضم پروتئین در مرحله رشد بلدرچین‌های ژاپنی

دوره 21، شماره 3، مهر 1398، صفحه 349-358
هادی کریمی زارچی؛ محمد سالارمعینی؛ محسن افشار منش

18.

بررسی مقایسه ای عملکرد پروار و خصوصیات لاشه بره‌های لری بختیاری و آمیخته‌های رومانف × لری بختیاری

دوره 22، شماره 4، دی 1399، صفحه 689-695
مرتضی کرمی؛ محسن باقری

19.

تأثیر افزودن جیره‌ای اسانس آویشن برعملکرد، خصوصیات لاشه و فلور میکروبی جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با جیره‌ حاوی گندم

دوره 22، شماره 2، تیر 1399، صفحه 301-312
سید مجید آزرم؛ سمیه سالاری؛ محسن ساری؛ محمدرضا قربانی؛ محمد حجتی

20.

تأثیر پسماند قارچ آسپرژیلوس نیجر بر قابلیت هضم یونجه و عملکرد بره های پرواری

دوره 14، شماره 2، دی 1391، صفحه 11-20
علیرضا کرمپور؛ فردین هژبری؛ فرخ کفیل زاده

21.

تأثیر جایگزینی یونجه با علوفه کنگرفرنگی بر گوارش ‏پذیری، عملکرد و خصوصیات لاشه بره ‏های پرواری لری ‌ـ ‌‌بختیاری

دوره 16، شماره 1، اردیبهشت 1393، صفحه 11-20
مهدی دهقانی سانیج؛ احمد افضل‌زاده؛ کامران رضایزدی؛ محمدعلی نوروزیان

22.

تأثیر روش‌های مختلف تغذیه در روزهای اول دوره پرورش بر صفات تولیدی و متابولیت‌های خونی جوجه‌های گوشتی

دوره 22، شماره 4، دی 1399، صفحه 595-607
صیفعلی ورمقانی؛ منصور احمدی؛ جعفر پورمنصور؛ هوشنگ جعفری

23.

تأثیر سطوح مختلف برگ پسته وحشی ‌(بنه)، بر آنزیم‌های کبدی، فراسنجه‏های خونی و شاخص‏های عملکردی جوجه‌های گوشتی

دوره 19، شماره 3، آبان 1396، صفحه 601-612
پرویز اردونی؛ خلیل مبرزاده؛ طاهره محمدآبادی؛ محمد بوجارپور

24.

تأثیر سطوح مختلف غده کامل سیر تازه بر عملکرد تولید، سیستم ایمنی و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی

دوره 20، شماره 1، اردیبهشت 1397، صفحه 69-82
صیفعلی ورمقانی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ هوشنگ لطف الهیان؛ هوشنگ جعفری؛ محمد حسین نعمتی

25.

مقایسه عملکرد، صفات لاشه، کیفیت گوشت و فراسنجه‏ های خونی جوجه های گوشتی سویه آرین و راس

دوره 25، شماره 3، مهر 1402، صفحه 281-293
فرهاد صمدیان؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ علیرضا ایوک پور



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب